Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля помогнете, теч на антифриз и пушек в купето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля помогнете, теч на антифриз и пушек в купето

моля ви помогнете имам теч на антифриз в купето долу излиза през въздуховодите на краката дето са решетките за парното,отделно излиза някакъв пушек през парното отгоре на таблото все едно някои пуши цигара в купето,целите стъкла са магливи не се чистат,не е вазможно да е антифриз защото тои завира на 140градуса нзн какво е,спада ми и малко по малко нивото на антифриза моля ви помогнете може да стане късо така дори и да се запаля,карам на газ((((((
    ALFA ROMEO 155 1.8 TWIN SPARK 16V

Спукано кранче или радиатор на парното.
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

батка мерси но..

батка мерси но,дали може да пробвам сас запушвашта течност да сложа или..опасно ли е така да карам?

Comment

+ това

отдолу не те4е ни6то под колата някаде вътрес е губи

Comment

Първоначално публикувано от active_active
          отдолу не те4е ни6то под колата някаде вътрес е губи
          Ами точно там се намира радиатора за парното.
          Много малко вероятно е да успееш да го запушиш,иска си смяна.
          Ако потърсиш малко в тоя раздел имаше тема как става смяната и май не беше никак скъпо и трудно (ако е кранчето,а не радиатора)
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

дали да не пробвам първо а?нямам какво да губя, дали да сипя две шишенца,а не е едно.на изтинал джигател.

Comment

Първоначално публикувано от active_active
              дали да не пробвам първо а?нямам какво да губя, дали да сипя две шишенца,а не е едно.на изтинал джигател.
              Провери първо кранчето най-добре, както ти казва колегата.
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

ок мерси но как да го проверя,лесно ли е сам или на маистор да отида,имам ли да губя не6то ако сложа добавка?

Comment

Ти явно си решил на всяка цена да я налееш тази добавка губиш разбира се добавката, няма да се оправи пък и може някоя друга поразия да ти направи добавката.
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

С тази добавка, ако изобщо запуши нещо, то ще е именно радиаторчето на парното и то завинаги. Щом пуши, най-вероятно е самото радиаторче. За съжаление май няма да е по-безболезненото - кранче. Все пак като разглобиш ще разбереш сам.
                    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

таблото ли да разглобя,ако е така как да сваля корите свалям болтчетата и да ги напъна ли корите или...някои ако има идея набързо да ми обясни

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                        http://pr_00f.alfaromeo-bg.com/Forum/re ... 304882.JPG

Виж тук. Над педала на газта има изваден маркуч, а над него 2 палстмасови тръби - едната е от изваденият маркуч, другата все още си има маркуч - това е радиатора на парното и там на тези тръби е кранчето ( до колкото знам) Та трябва да махнеш предпазната пластмасовая кора до педала на газта за да го видиш.
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

мерси,слушаи

а като се замисля и изпод краката ми излиза пара докато карам така че 6те проверя само те моля да ми кажеш по какво да позная че кранчето е за смяна

Comment

брат имах същия проблем! не се занимавай с течност за спиране на течове защото ще стна по-зле! смени го възможно най-бързо, защото при по-рязко подаване на газ ще ти се излее антифриза в краката! при мен така стана!
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

през

ама това не е ли свързано само с парното(кранчето на парното)не тече ли само когато работи парното?аз говоря за решетката в краката долу на парното дето духа

Comment

Working...
                              X